Skip to main content

One Flora Group maakt duurzame efficiencyslag met oprichten Zami Africa

17 Octobre 2023
One Flora Group richt het nieuwe bedrijf Zami Africa op. Deze stap maakt het mogelijk zomerbloemen en rozen rechtstreeks vanuit Nairobi te exporteren naar klanten over de hele wereld. Hiermee wordt een duurzame efficiency slag behaald die past bij de ‘Next Level Floriculture’ visie van One Flora Group.

GESTROOMLIJND BLOEMENEXPORTPROCES

Met expertise in leveranciersovereenkomsten, documentatie, technische ondersteuning en consolidatie zal Zami Africa hoogwaardige service leveren aan Zami B.V. De samenwerking tussen beiden zorgt voor een gestroomlijnd bloemenexportproces rechtstreeks vanuit Nairobi. Bloemen kunnen op deze manier beter gecontroleerd en geconsolideerd geëxporteerd worden.

Zo wordt niet alleen efficiency en klanttevredenheid behaald, maar ontstaat ook een nieuwe afzetmarkt. “Onze bedrijven verbinden vraag en aanbod door het assortiment van onze kwekers optimaal af te stemmen op de wensen van onze klanten. Als groep bedienen wij de volledige markt efficiënt en direct vanuit de bron. Daar sluit het oprichten van Zami Africa helemaal bij aan. We zijn erg blij met deze toevoeging aan onze groep bedrijven.” Aldus Managing Director Flowers Sven Aertssen.

Het nieuwe Zami Africa zal gerund worden door General Manager Robi Bonanno. Robi neemt veel ervaring en kennis uit de branche met zich mee en start op 16 oktober. One Flora Group verwelkomt hem binnen de groep en ziet uit naar een prettige samenwerking.Voor een optimale weergave van de website raden wij aan om jouw toestel om te draaien.